Частина футболістів «Дніпра-1» вступили до лав Нацгвардії

Частина футболістів «Дніпра-1» вступили до лав Нацгвардії

Укрінформ
Ніхто з українських гравців «Дніпра-1» не залишив країну.

Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза ​​розповів про ситуацію із футболістами, тренерами і працівниками клубу, передає Укрінформ.

«Частина адміністрації займається формуванням нового підрозділу національної гвардії під назвою «Дніпро-1». Я став командиром цього підрозділу з активної фази війни.

Нами було зроблено все можливе, щоби легіонери на чолі з головним тренером Ігорем Йовічевичем виїхали за межі України. На території Євросоюзу ми організували штаб підтримки України, ЗСУ, зокрема підрозділи «Дніпро-1».

Читайте також: Люди спорту, які захищають Україну зі зброєю в руках

Ігор Йовічевич разом із нашими легіонерами та клубом «Динамо» Загреб створили пояс підтримки «Дніпру-1», місту Дніпру та ЗСУ.

Інша команда знаходиться на території України та займається волонтерськими проектами. Усі українські футболісти на місці. Чинний президент клубу Максим Береза ​​вступив у підрозділ рядовим.

Читайте також: Гравець «Шахтаря» Корнієнко допомагає теробороні в Полтаві

Також є і футболісти «Дніпра-1», які вступили до однойменного підрозділу Нацгвардії, але поки що давайте без прізвищ. Футболісти разом із підрозділом проходять зараз бойову підготовку на полігоні», – сказав Береза.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого Росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти Росії продовжується вже 21-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-