«Мілан» і Шевченко розпочинають благодійну акцію на підтримку України

«Мілан» і Шевченко розпочинають благодійну акцію на підтримку України

Укрінформ
Італійський футбольний клуб «Мілан» та Андрій Шевченко у п'ятницю, 11 березня, запустили спільну благодійну акцію на допомогу Україні.

Для цього було створено спеціальну футболку «Мілана» з прізвищем Шевченка на спині зразка тріумфального фіналу Ліги чемпіонів-2003, передає Укрінформ.

При цьому на футболці українця з ігровим номером 7 - Special Edition - Manchester 2003 - зображені елементи українського прапора, а замість логотипу спонсора - напис «Мілан» за мир». Вартість футболки - 50 євро.

Усі отримані від продажу футболок гроші будуть направлені до Червоного хреста на гуманітарну допомогу Україні. На додаток до цього покупці можуть зробити пожертвування у розмірі 15, 30 або 50 євро.

Нагадаємо, видатний український форвард грав у переможному для «Мілана» фіналі Ліга чемпіонів-2002/2003 проти туринського «Ювентуса», забивши вирішальний м'яч у серії пенальті.

Читайте також: Фонд Андрія Шевченка і Червоний Хрест відправили допомогу в Україну

24 лютого росія завдала перших ракетних ударів по українських містах, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна рф проти України триває вже 16-й день.

Фото: sempremilan.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-