У Тимощука хочуть забрати звання почесного громадянина Луцька

У Тимощука хочуть забрати звання почесного громадянина Луцька

Укрінформ
Футболіста з Волині Анатолія Тимощука, який нині працює в росії, хочуть позбавити звання «Почесного громадянина міста Луцька».

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук, передає Укрінформ.

«На найближче засідання сесії міськради вносимо проєкт рішення про позбавлення Анатолія Тимощука звання почесного громадянина міста Луцька», - зазначено у повідомленні.

Мер Луцька додав, що Анатолій Тимощук за весь час війни не лише не зробив жодної публічної заяви щодо нападу рф на Україну, а ще й залишився працювати у клубі країни-окупанта.

Також Комітет з етики та чесної гри Української асоціації футболу (УАФ) звернувся до КДК УАФ із пропозиціями позбавити Тимощука тренерської ліцензії рівня Pro, виданої Центром ліцензування УАФ; виключити з офіційного реєстру гравців збірних команд УАФ; доручити адміністрації УАФ звернутися до органів державної влади щодо позбавлення його всіх державних нагород та почесних звань, а також позбавити всіх титулів переможця та срібного призера чемпіонату України, Кубку України, Суперкубку України.

24 лютого президент путін оголосив про початок російського вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять російській агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-