Україну миттєво підтримали у спортивній спільноті світу - заява НОК України

Україну миттєво підтримали у спортивній спільноті світу - заява НОК України

Укрінформ
З першого дня початку вторгнення Росії на територію України Національний олімпійський комітет на чолі з президентом НОК Сергієм Бубкою, який постійно знаходиться в країні, перебуває в тісному контакті зі світовими та європейськими партнерами з метою відстоювання прав України, залучення підтримки Україні з боку впливових міжнародних інституцій.

Як повідомляє пресслужба організації, численні консультації, які проводились на рівні президента НОК України Сергія Бубки та глави Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха, президента Світової легкої атлетики Себастьяна Кое, Національних олімпійських комітетів та інших міжнародних спортивних організацій знайшли миттєву реакцію та підтримку, а з ними і відповідні рішення щодо усунення спортсменів Росії та Білорусі від участі у міжнародних змаганнях, передає Укрінформ. 

«Дякую за всі ваші повідомлення та дзвінки підтримки з усього світу. Україна вдячна за те, що МОК виявляє повну солідарність, а їх оперативна група підтримує контакти з НОК України для координації гуманітарної допомоги. Війна повинна припинитися, мир і людство повинні перемогти», - зазначив Сергій Бубка у зверненні до світового співтовариства.

Читайте також: Усик і Вернидуб вступили до лав тероборони

Низько вклоняємося усім захисникам України!

Україна переможе!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-