Батько Хейні: Девін візьме за бій із Камбососом менше, ніж Ломаченко

Батько Хейні: Девін візьме за бій із Камбососом менше, ніж Ломаченко

Укрінформ
Американець хоче зірвати поєдинок абсолютного чемпіона світу у легкій вазі з українцем.

Білл Хейні, батько, тренер та менеджер володаря титулу WBC у легкій вазі Девіна Хейні, висловився про можливий поєдинок Джорджа Камбососа та Василя Ломаченка, повідомляє 3kingsboxing.com, передає Укрінформ. Він заявив, що його син готовий битися з австралійським чемпіоном світу за меншу суму, ніж отримає українець.

«Девін Хейні візьме за бій із Камбососом менше, ніж Василь Ломаченко. Ми у всіх аспектах погодимося на менше, ніж отримає Ломаченко», - сказав Білл Хейні.

«Ми підемо на цю угоду, і я сам дам Камбососу грошей. Я заплачу, і йдеться не про маленьку суму. Я Білл Хейні, я представляю Devin Haney Promotions. Від імені всіх нас говорю, що ми заплатимо більше», - додав батько Хейні.

Раніше WBO зобов'язала абсолютного чемпіона світу у легкій вазі Джорджа Камбососа провести бій із Василем Ломаченком. Сторони обговорюють контракт на два поєдинки.

Ломаченко володів трьома поясами у легкій вазі, але у 2020 році поступився їх Теофімо Лопесу у об'єднавчому бою. Після поразки від американця українець провів два поєдинки, перемігши Масайоші Накатані та Річарда Коммі.

Камбосос минулого року переміг Лопеса і став новим абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі. Джордж проведе перший захист титулів 5 червня.

Читайте також: Клімас: Обговорюємо контракт на два бої Ломаченка із Камбососом

Як повідомляв Укрінформ, Хейні провів чотири успішні захисти поясу WBC, який перейшов до американця після надання Ломаченку статусу франчайзингового чемпіона організації.

Фото: twitter.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-