Клімас: Обговорюємо контракт на два бої Ломаченка із Камбососом

Клімас: Обговорюємо контракт на два бої Ломаченка із Камбососом

Укрінформ
Українець готовий провести тренувальний табір в Австралії.

Егіс Клімас, менеджер колишнього чемпіона у трьох дивізіонах Василя Ломаченка, розповів про ситуацію навколо можливого бою проти австралійця Джорджа Камбососа, повідомляє BoxingScene, передає Укрінформ. За його словами, сторони обговорюють контракт на два поєдинки.

Сьогодні всесвітня боксерська організація (WBO) зобов'язала абсолютного чемпіона світу у легкій вазі провести захист титулу у бою з Ломаченком. Поєдинок може відбутися наприкінці травня чи червні у Мельбурні.

«У мене дуже гарне передчуття, що бій між Ломаченком та Камбососом відбудеться. Зараз ми говоримо про угоду на два поєдинки, у тому числі якщо Ломаченко виграє, то відбудеться реванш. Я знаю, що австралійський уряд виявляє інтерес, щоб поєдинок відбувся. Ми обговорювали дати. Важко сказати прямо зараз. Думаю, це буде кінець травня чи червень», - сказав Клімас.

«Ломаченко не просто хоче поїхати до Австралії, він готовий на якийсь час переїхати туди, щоб провести тренувальний табір за пару місяців до бою. Таким чином, ми зможемо гарантувати, що бій відбудеться, незважаючи на ситуацію із в'їздом до країни. Припустимо, бій у травні, тоді у березні Ломаченко вже буде в Австралії, щоби підготуватися», - додав менеджер.

Ломаченко володів трьома поясами у легкій вазі, але у 2020 році поступився їх Теофімо Лопесу в об'єднавчому бою. Після поразки від Лопеса українець провів два поєдинки, перемігши Масаєші Накатані та Річарда Коммі.

Читайте також: Звітно-виборча конференція ФБУ відбулася відповідно до статуту - юрист

Як повідомляв Укрінформ, Камбосос минулого року переміг Лопеса та став новим абсолютним чемпіоном у легкій вазі.

Напередодні Ломаченко прийняв умови Камбососа щодо титульного бою, проте сам австралієць досі не дав згоди на поєдинок із українцем. Іншим суперником Джорджа може стати Девін Хейні.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-