Спортсмен з Тернополя здобув «срібло» на чемпіонаті Європи з бразильського джиу-джитсу

Спортсмен з Тернополя здобув «срібло» на чемпіонаті Європи з бразильського джиу-джитсу

Укрінформ
Тернопільський спортсмен Сергій Кіналь завоював срібну медаль на чемпіонаті Європи IBJJF з бразильського джиу-джитсу.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення пресслужби Тернопільської міської ради.

«У дивізіоні фіолетових (пурпурових) поясів змагався і спортсмен з Тернополя - один із найкращих борців української Ліги TMS Сергій Кіналь. Він провів чотири сутички, три з яких завершив достроково больовими прийомами. У четвертому поєдинку Кіналь поступився ізраїльському спортсмену, посівши друге місце», - йдеться у повідомленні.

Кіналь - володар фіолетового поясу з бразильського джиу-джитсу - став першим в історії України, хто здобув срібло на чемпіонаті Європи у цій федерації.

Поки що за всю історію українського джиу-джитсу вітчизняні спортсмени змогли завоювати лише 5 медалей у категорії Adult.

Читайте також: Український дзюдоїст Георгій Зантарая завершив кар’єру

Як повідомлялося, чемпіонат Європи IBJJF з бразильського джиу-джитсу стартував у Римі 15 лютого і триватиме до 20 лютого цього року.

Бразильське джиу-джитсу — вид бойового і спортивного єдиноборства, що акцентується на боротьбі, в основі якої лежить ідея, що людина невеликої комплекції, володіючи прийомами бразильського джиу-джитсу, може успішно захиститися від більшого та сильнішого противника.

Фото: Тернопільська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-