Малиновський: Я здав позитивний тест на коронавірус

Малиновський: Я здав позитивний тест на коронавірус

Укрінформ
Українець пропустив кілька останніх матчів «бергамасків».

Півзахисник «Аталанти» Руслан Малиновський розповів для Zbirna.com про причини своєї відсутності у заявці команди на матчі чемпіонату Італії проти «Інтера» та «Лаціо», повідомляє Укрінформ. За словами українця, він здав позитивний тест на коронавірус.

«Почну з того, що кубковий матч із «Венецією» я пропускав через картки, а потім здав позитивний тест на ковід. У зв'язку з тим, що я мав лише два щеплення і на той момент була відсутня бустерна доза вакцини, мій карантин тривав не сім, а 10 днів. У Італії такі правила. Ось і вся історія», – розповів Малиновський.

Востаннє Малиновський грав у складі «Аталанти» у матчі 21-го туру чемпіонату Італії проти «Удінезе», в якому українець відзначився голом та результативною передачею. Повідомлялося, що Руслан не може виходити на поле, оскільки не вакцинований від COVID-19, проте офіційних коментарів у клубі не давали.

Загалом у поточному сезоні Малиновський забив шість голів і віддав двох асистів у 24 матчах за «Аталанту» у всіх турнірах.

Читайте також: Петраков стурбований тим, що лідери збірної втратили ігрову практику

Як повідомляв Укрінформ, «Аталанта» посідає четверте місце турнірної таблиці чемпіонату Італії, відстаючи від лідира, «Інтера», на 10 очок. У наступному турі «бергамаски» зустрінуться з «Кальярі».

Фото: atalanta.it

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-