Федерація зі стрибків у воду внесла зміни до складу керівництва

Федерація зі стрибків у воду внесла зміни до складу керівництва

Укрінформ
Заслужена тренерка України Тамара Токмачова стала віцепрезиденткою спорту вищих досягнень.

Новий 2022 рік Федерація України зі стрибків у воду ознаменувала змінами у керівному складі, повідомляє прес-служба федерації, передає Укрінформ.

Бронзова призерка Олімпійських ігор зі стрибків у воду, заступниця голови технічного комітету LEN Анна Сорокіна стала віцепрезиденткою Федерації України зі стрибків у воду з розвитку виду спорту в регіонах, а заслужена тренерка України Тамара Токмачова – віцепрезиденткою спорту вищих досягнень.

Керівну посаду отримав і тренер Ілля Целютін, який очолив тренерську раду Федерації.

Такі рішення було прийнято під час засідання Виконкому Федерації України зі стрибків у воду.

«Ми не стоїмо на місці, а постійно рухаємося вперед і розвиваємося. Я, як президент Федерації, завжди ставлю високу планку та прагну, щоб і тренери, і спортсмени цього прагнули. Нам вже є чим пишатися, ми вчетверте приймали у нашому Центрі спорту «Ліко» найпрестижніші міжнародні змагання зі стрибків у воду. Тож рухаємося далі до нових перемог», – наголосив віцепрезидент Національного олімпійського комітету України, президент Федерації України зі стрибків у воду Ігор Лисов.

Читайте також: Збірна України зі стрибків у воду стала найкращою у медальному заліку юніорського чемпіонату світу

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році стрибунами у воду було здобуто 3-и медалі на Чемпіонаті Європи зі стрибків у воду, 2-і – на етапі Серії Гран-прі, п’ять – на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду серед юніорів та 9-ть – на Чемпіонаті світу зі стрибків у воду серед юніорів, де збірна України стала переможницею медального заліку Чемпіонату, що проходив в Києві у Центрі спорту «Ліко».

Фото: прес-служба федерації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-