Збірна України зі стрибків у воду стала найкращою у медальному заліку юніорського чемпіонату світу

Збірна України зі стрибків у воду стала найкращою у медальному заліку юніорського чемпіонату світу

Укрінформ
Наші спортсмени завоювали дев'ять медалей.

У столичному Центрі спорту «Ліко» завершився Чемпіонат світу зі стрибків у воду, який тривав з 2 по 9 грудня, повідомляє Укрінформ.

Збірна України виборола 9 нагород, з них 5 – золотих, 3- срібних і 1 – бронзова медалі, ставши переможницею медального заліку Чемпіонату світу.

«Вперше в історії Незалежної України наша збірна виборола таку кількість медалей і посіла 1 загальнокомандне місце за кількістю здобутих нагород. Я пишаюся тим, що сьогодні ми досягли такого результату. Вдячний тренерам і спортсменам за їх правильну підготовку. І те, що ми сьогодні не поступилися ні одній країні світу – це велика гордість й результат великої праці. Я бажаю тренерам, спортсменам так активно працювати й надалі, нікого не боятися і перемагати!», - висловився президент федерації зі стрибків у воду Ігор Лисов.

Читайте також: Анна Арнаутова та Ксенія Байло здобули «срібло» юніорського чемпіонату світу зі стрибків у воду

Як повідомляв Укрінформ, у складі збірної України є три мультимедалісти: Олексій Середа, Данило Коновалов і Ксенія Байло. Окрім них, медалі в скарбичку нашої команди додали Данило Аванесов, Анна Арнаутова і Богдан Чижовський.

Фото: прес-служба федерації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-