Тренер олімпійської збірної України з біатлону отримав позитивний тест на COVID-19

Тренер олімпійської збірної України з біатлону отримав позитивний тест на COVID-19

Укрінформ
Тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санитра здав позитивний тест на COVID-19 після прибуття на Олімпіаду-2022.

Про це у четвер повідомляє Suspilne.media, передає Укрінформ.

Збірна України з біатлону однією з перших серед українських олімпійців прибула до Пекіна. Команда вилетіла з італійського Антгольца у середу, 26 січня, і уже зранку в четвер, 27 січня, приземлилася в Китаї.

«У складі української делегації в Пекін полетіли 23 особи, серед яких 10 спортсменів. Після прильоту в Пекін команда в повному складі здала тести на коронавірус. Позитивний тест здав тренер чоловічої збірної Юрай Санітра, результати усіх інших членів делегації - негативні. Санітра здасть ще один тест. Якщо Санітру ізолюють, у складі біатлонної делегації є ще чотири тренери - Урош Велепець, Олександр Кравченко, Олексій Кравченко та Ігор Ященко», - зазначається у повідомленні.

Це перший випадок позитивного тесту на коронавіус в складі олімпійської збірної України. Перед початком сезону у складі чоловічої команди виник спалах хвороби. Тоді, зокрема, перехворіли Артем Прима та Артем Тищенко, які теж потрапили до складу України на Олімпіаду-2022. 

Читайте також: Збірна України з біатлону вилетіла на Олімпійські ігри

Вже безпосередньо під час сезону захворів тренер Олександр Кравченко, який пропустив два етапи Кубка світу, але потрапив до складу делегації на Ігри в Пекіні.

Фото: suspilne.media.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-