У Києві пройшов Всеукраїнський семінар «Розвиток шкільного футболу»

У Києві пройшов Всеукраїнський семінар «Розвиток шкільного футболу»

Укрінформ
У столиці України завершився семінар «Розвиток шкільного футболу». 

Столичний Будинок футболу зібрав керівників УАФ, представників Міністерства освіти і науки України, учителів-переможців всеукраїнського конкурсу на найкращий урок футболу й найкращий інноваційний урок фізичної культури з різних регіонів України, методистів із фізичної культури обласних і столичного інститутів післядипломної освіти, повідомляє пресслужба Української асоціації футболу. 

Перший віцепрезидент УАФ Анатолій Демяненко привітав присутніх від імені президента УАФ, члена виконкому УЄФА Андрія Павелка і підкреслив, що мета всеукраїнського заходу заходу -  привернути якнайширшу увагу до розвитку у країні шкільного футболу.

«Розвиток масового й, зокрема, шкільного футболу є одним із пріоритетних завдань Української асоціації футолу. Щорічно в партнерстві з МОН ми передаємо для розвитку шкільного футболу в регіонах 26 тисяч футбольних м’ячів, а також інвентар та екіпіювання у межах соціальних проєктів «Відкриті уроки футболу», УЄФА Playmakers, УЄФА Grow та футбольного курсу для вчителів. Також відзначу, що фестивалі шкільного футболу спрямовані на допомогу дітям із соціально незахищених сімей, дітям-переселенцям та дітям військовослужбовців», - сказав Дем'яненко.

Читайте також: У Киеві пройде фінал Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу

Перший віцепрезидент УАФ Олег Протасов, член комісії УЄФА з масового футболу, заступник голови комітету масового футболу УАФ Олександр Каденко, заступник директора Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Юрій Сафонов та начальник управління фізичного виховання та спорту комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Євген Петрушевський відзначили українських учителів, які стали фіналістами конкурсів на найкращий урок футболу у 2020-2021 роках. 

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-