Президент «Сокола» Олексій Житник провів майстер-клас на Банковій

Президент «Сокола» Олексій Житник провів майстер-клас на Банковій

Укрінформ
Серед учасників майстер-класу були діти чотирьох українських хокейних шкіл.

Президент хокейного клубу «Сокіл» Олексій Житник за підтримки Parimatch Foundation провів майстер-клас їзди на ковзанах і роботи з ключкою й шайбою для дітей і журналістів на ковзанці біля Офісу президента, повідомляє Укрінформ.

Діти хокейних шкіл «Сокола», «Крижинки», «Бульдогів» і «Білого Барсу» мали змогу зіграти дружній матч і спробувати пробити буліти під наглядом легендарного українського хокеїста. Допомагали Олексію Житнику гравці «Сокола» Дмитро Німенко, Іван Сисак і Євген Фадєєв.

«Сьогодні ідеальна погода для хокею. Пам’ятаю як весь час в дитинстві на вулиці грав у хокей, весело проводив час. Сьогодні нам потрібно проводити такі заходи, щоб заохочувати молодь до активного способу життя», - висловився президент «Сокола».

До тренування долучився і президент асоціації спортивних журналістів України Олександр Гливинський.

«За ці десятиліття наше суспільство втратили інтерес до спорту. Ми розуміємо, що потрібно докладати зусилля для заохочення дітей займатися спортом. Наш парадокс в тому, що ми зимова країна, в якої є всі передумови для того, щоб покращувати рівень і стан зимового спорту в Україні. Наш хокей має славне минуле. Щоб в майбутньому ми вийшли на якісно новий рівень такі заходи вкрай необхідні. Таким чином не тільки заохочують дітей, а й нагадують усім, що в Україні є такий славний вид спорту, як хокей», - зазначив Олександр Гливинський.

«Тренування з зіркою хокею Олексієм Житником — соціальна колаборація Фонду з ХК «Сокіл», завдяки якій ми привертаємо якомога більше уваги до спортивної культури та популяризації зимових видів спорту. Сьогодні діти з різних хокейних клубів змогли потренуватись з легендою. Такі заходи зазвичай дуже мотивують юних спортсменів, дозволяють побачити кумирів та наслідувати їх. А дітям, які спостерігали та вболівали за гравцями гарна мотивація зануритися в спорт. Сьогоднішнє тренування — подія, що запам’ятається надовго, як гравцям, так і вболівальникам. Адже батьки з дітьми, які прийшли подивитись гру, побачили, що кожен може спробувати себе на льоду. І наша різдвяна ковзанка може у цьому допомогти, адже щодня вона відкрита для всіх бажаючих», — розповіла представниця Parimatch Foundation Анжела Фокіна.

Читайте також: Хокей: президент IIHF підтримав українську федерацію у конфлікті з клубами

Як повідомляв Укрінформ, за підтримки PM Foundation на ярмарці на Банковій функціонує безкоштовна ковзанка для киян і гостей столиці. Вона буде доступна для всіх охочих до 14-го лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-