Футзал. Євро-2022. Прогноз на матч Сербія - Україна

Футзал. Євро-2022. Прогноз на матч Сербія - Україна

Укрінформ
Наша збірна з поразки стартувала на чемпіонаті Європи в Нідерландах.

23 січня збірна України, титульним спонсором якої є перший легальний букмекер Parimatch Ukraine, проведе другий матч на Євро-2022 з футзалу. Цього разу команда Олександра Косенка зіграє з Сербією (початок о 15:30). Нагадаємо, що у першому турі ми поступилися господарям турніру Нідерландам (2:3), а серби – чинним чемпіонам Європи португальцям (2:4).

Після поразки головний тренер збірної України Олександр Косенко зазначив, що незважаючи на прикру невдачу шанси залишають і тепер всі гравці зосереджені на підготовці до наступних матчів.

Читайте також: Збірна України мінімально програла Нідерландам на старті Євро-2022 з футзалу

Зараз аналітики Parimatch дають 27% на перемогу нашої команди проти 53% у сербів, ще у 20% оцінюється вірогідність нічиєї. Для обох команд ця гра вирішальна в боротьбі за вихід з групи, тож матч буде напруженим та цікавим.

Сербія, це той суперник, у якого ми цілком можемо вигравати. Як і наша команда, серби вийшли на Євро з другого місця, але при цьому у таблиці других місць вони були останніми, а Україна лише за різницею м’ячів поступилася Словенії.

Читайте також: Євро-2022 з футзалу: у Нідерландах збірна України готується до стартової гри

Попри результат гра проти Нідерландів показала, що у нас сильна команда, яка цілком може вирішувати серйозні завдання на цьому турнірі. Якщо збірна виправить помилки, зокрема, у реалізації, та діятиме більш зосереджено протягом всієї гри, вже у неділю ми побачимо першу перемогу України на Євро.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-