Біля Arena Lviv побудують новий спорткомплекс

Біля Arena Lviv побудують новий спорткомплекс

Фото
Укрінформ
У Львові за програмою Президента «Велике будівництво» зведуть спортивний комплекс поблизу стадіону Arena Lviv; будівництво розпочнеться восени 2022 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький у Телеграмі.

«ЄвроБаскет у Львові плануємо провести у спортивно-розважальному комплексі, який цього року розпочнемо будувати в межах програми Президента «Велике будівництво»», - написав Козицький.

У Львові за програмою «Велике будівництво» зведуть спортивний комплекс / Фото: Альона Николаєвич, Укрінформ

Комплекс розрахований на 10 тис. глядацьких місць, кількість поверхів – 6. Площа ділянки під будівництво комплексу становить 6 га. На території комплексу облаштують 400 паркомісць. Згідно з проєктом, комплекс буде енергоефективним з максимально обмеженими витратами на використання електроенергії. Зараз тривають геодезичні роботи та виготовлення проєктно-кошторисної документації.

За словами Козицького, у головній залі комплексу зможуть відбуватися ігри з різних видів спорту: хокей, следж-хокей (параолімпійський вид хокею для людей з обмеженими фізичними можливостями), фігурне катання, шорт-трек, керлінг, баскетбол, волейбол, гандбол, футзал, теніс, флорбол.

Читайте також: Президент затвердив новий склад Координаційної ради з реалізації «Великого будівництва»

Головний зал легко зможе трансформуватися для проведення змагань із боксу, боротьби, ММА (змішаних бойових мистецтв), східних єдиноборств, важкої атлетики, пауерліфтингу, а також проведення культурних заходів. Також у залах спортивно-розважального комплексу зможуть проводити змагання зі спортивної й художньої гімнастики, спортивних танців, кіберспорту.

Будівництво стадіону для ЄвроБаскету стане одним із проєктів «Великого будівництва-2022» на Львівщині, розпочати роботи планують восени цього року.

Фото: Альона Николаєвич, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-