У Польщі спростували інформацію, що Андрій Шевченко очолить їхню збірну

У Польщі спростували інформацію, що Андрій Шевченко очолить їхню збірну

Ексклюзив
Укрінформ
У Польській асоціації футболу (PZPN) спростовують інформацію у ЗМІ, що після звільнення з посади головного тренера італійського клубу “Дженоа” з Андрієм Шевченком розпочалися переговори про очолення національної збірної Польщі.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у польській асоціації футболу.

“Ця інформація не відповідає дійсності”, - сказали в PZPN.

У польській асоціації зауважили, що новим тренером польської команди, ймовірно, стане місцевий фахівець. У цьому контексті найчастіше називається прізвище Адама Навалки, який уже очолював збірну Польщі в 2013-2018 роках.

Читайте також: Після провалу в «Дженоа» тренерська кар’єра Шевченка під загрозою

Як повідомлялося, в суботу, 15 січня, керівництво італійської "Дженоа" офіційно звільнило Андрія Шевченка з посади головного тренера. Шевченко очолив «Дженоа» на початку листопада. Під його керівництвом команда жодного разу не виграла у дев'яти матчах чемпіонату, зазнавши шести поразок. Єдину перемогу українець здобув у Кубку Італії, обігравши «Салернітану» (1:0).

«Дженоа» посідає передостаннє місце у Серії A з однією перемогою у 21 матчі. Від рятівного місця вже колишня команда Шевченка відстає на п'ять очок.

Контракт із Шевченком ним був розрахований до 2024 року.

Читайте також: Шевченко може очолити збірну Польщі – ЗМІ

Після звільнення Шевченка з посади головного тренера "Дженоа" багато ЗМІ поінформували про нібито початок переговорів з ним щодо очолення національної збірної Польщі.

Раніше національна збірна Польщі залишилася без головного тренера, після того, як португалець Паулу Соуза наприкінці грудня розірвав контакт з PZPN, виплативши неустойку, і очолив бразильський клуб «Фламенго».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-