Зеленський - Шевченку: Повертайся працювати додому

Зеленський - Шевченку: Повертайся працювати додому

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запропонував Андрієві Шевченку, звільненому з посади головного тренера італійського клубу «Дженоа», повернутися працювати в Україну.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський написав у Фейсбуку.

«Андрій Миколайович, Шева. Не лише вся наша країна, а й уся Європа знає, на яку гру здатна команда під твоїм керівництвом. Тому нехай це буде лише «перший клубний млинець нанівець» на початку великої кар'єри великого тренера», - так глава держави прокоментував повідомлення про те, що Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера клубу «Дженоа».

«Віримо – не зламаєшся, знаємо, що станеш іще кращим! І головне. Найсильніше тебе люблять в Україні. Тому повертайся працювати додому…» - закликав Зеленський.

Читайте також: Андрія Шевченка звільнили з «Дженоа»

Як повідомляв Укрінформ, Шевченко очолив «Дженоа» на початку листопада. Під його керівництвом команда не виграла в жодному з дев'яти матчів чемпіонату, зазнавши шести поразок. Єдину перемогу українець здобув у Кубку Італії, обігравши «Салернітану» (1:0).

Читайте також: Шевченко може очолити збірну Польщі – ЗМІ

«Дженоа» посідає передостаннє місце у Серії A з однією перемогою у 21 матчі. Від рятівного місця вже колишня команда Шевченка відстає на п'ять очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-