У Пекіні відкрили Головний медіа-центр зимових Олімпійських ігор-2022

У Пекіні відкрили Головний медіа-центр зимових Олімпійських ігор-2022

Укрінформ
У столиці XXIV зимових Олімпійських ігор відкрили Головний медіа-центр (MMC).

Об’єкт площею 98 000 квадратних метрів стане домівкою для засобів масової інформації з усього світу, саме звідти вони розповідатимуть про всі події Ігор, повідомили Укрінформу к пресслужбі НОК України.

До складу MMC входять Головний пресцентр (MPC) та Міжнародний центр мовлення (IBC). Він розташований у новозбудованому павільйоні Китайського національного конференц-центру у Пекіні, що у безпосередній близькості від Національного стадіону, Національного центру водних видів спорту («Льодовий куб») та Національного критого стадіону.

Головний медіа-центр забезпечить представників засобів масової інформації та фотокореспондентів комфортними робочими місцями і стане штаб-квартирою головних міжнародних новинних організацій. Саме тут проходитимуть основні прес-конференції.

Головний медіа-центр може вмістити близько 2800 акредитованих представників преси з усього світу. Він працюватиме з 7.00 до 22.00 до 22 січня, оскільки місцевий оргкомітет завершує облаштування всіх приміщень. А вже з 24 січня по 20 лютого ММС буде відкритий цілодобово.

Українські журналісти також працюватимуть у Пекіні, а побачити Олімпійські ігри-2022 наживо можна буде під час прямих телетрансляцій на «UA: Перший».

Як повідомлялося, XXIV зимові Олімпійські ігри пройдуть з 4-го по 20 лютого 2022 року.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-