Джокович поновив тренування після звільнення з ізолятора в Австралії

Джокович поновив тренування після звільнення з ізолятора в Австралії

Фото
Укрінформ
Чемпіон світу з тенісу 34-річний Новак Джокович поновив тренування після звільнення з імміграційного ізолятора в Австралії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

«Новак вільний і буквально хвилину тому вийшов на тенісний корт тренуватися», - сказав брат сербського тенісиста Джордже.

За його словами, Новак прибув до Австралії, щоб встановити ще один рекорд.

«Він спортсмен і найкращий тенісист у світі всіх часів. Новак завжди виступав за свободу вибору, не більше того. Сім'я Джоковичів задоволена, що справедливість перемогла», - додав брат тенісиста.

Сам спортсмен заявив у соцмережах, що хоче залишитися на Зеленому континенті і взяти участь у Відкритому чемпіонаті Австралії.

Як повідомляв Укрінформ, 6 січня чемпіона світу з тенісу 34-річного Новака Джоковича не випустили з аеропорту в Мельбурні через відсутність вакцинації проти COVID-19.

Джоковича кілька годин тримали в аеропорту, перш ніж прикордонна служба оголосила, що він не може в'їхати у країну, оскільки порушив правила перетину кордону. Після цього спортсмена помістили до спеціального готелю, де він мав залишатися до рішення суду щодо депортації.

10 січня суд скасував рішення про анулювання австралійської візи Джоковича.

Тенісист прилетів у Мельбурн для участі у Відкритому чемпіонаті Австралії, що стартує 17 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-