Соуза попросився у відставку з посади тренера збірної Польщі, йому відмовили

Соуза попросився у відставку з посади тренера збірної Польщі, йому відмовили

Укрінформ
Тренер збірної Польщі з футболу португалець Паулу Соуза попросив Асоціацію футболу країни (PZPN) про відставку у зв’язку з бажанням перейти на роботу до іншого клубу, але дістав відмову.

Про це повідомив у Твіттері президент PZPN Цезарій Кулеша, передає Укрінформ.

«Сьогодні Паулу Соуза поінформував мене, що хоче розірвати контракт з PZPN за згодою сторін у зв'язку з пропозицією від іншого клубу. Це надзвичайно безвідповідальна поведінка, яка суперечить попереднім заявам тренера. Тому я її рішуче відхилив», - написав Кулеша.

Раніше деякі бразильські та португальські ЗМІ неофіційно повідомляли про те, нібито 51-річний Соуза дав попередню згоду очолити клуб «Фламенго» (Ріо-Де-Жанейро).

Соуза став тренером національної збірної Польщі у січні цього року. Під його керівництвом команда провела 15 матчів. Вона здобула шість перемог, п’ять ігор завершила з нічийним результатом та зазнала чотирьох поразок.

Контракт із Соузою діятиме до березня наступного року, якщо польська збірна через стикові матчі не зможе потрапити на ЧС в Катарі. Якщо їй удасться пробитися на мундіаль, контракт діятиме до кінця цього чемпіонату.

Нагадаємо, ЧС із футболу в Катарі відбудеться з 21 листопада до 18 грудня 2022 року.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-