Вадим Гутцайт не буде втручатися в конфлікт федерації хокею з «Донбасом»

Вадим Гутцайт не буде втручатися в конфлікт федерації хокею з «Донбасом»

Укрінформ
Він вважає, що сторони повинні самостійно дійти згоди в ситуації.

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт поділився думками щодо конфліктної ситуації в українському хокеї, повідомляє «Слово і Діло», передає Укрінформ.

«Я на стороні розвитку хокею. Міністерство немає права втручатися у роботу громадських організацій, ми можемо лише бути за розвитку виду спорту. Це їхній внутрішній конфлікт, який розпочався ще рік тому. Я працював над тим, щоб об'єднати ці дві протиборчі сторони. У мене вийшло – вони помирилися, грали разом», - зазначив Вадим Гутцайт.

Нещодавно була зустріч моя і президента Національного олімпійського комітету Сергія Назаровича Бубки з президентом Міжнародної федерації хокею. Він знає цю проблематику, він стурбований цим. 12 січня він приїжджає до Києва для того, щоб зустрічатися на нашому рівні вже з усіма цими сторонами, спробувати пояснити, що має бути один чемпіонат, що мають бути одні цілі, одні плани та завдання.

Плюс, я готовий проводити консультації для того, щоб ми сідали за стіл переговорів, знаходили якісь точки дотику», - додав міністр молоді та спорту.

Читайте також: Вадим Гутцайт: ми розпочинаємо боротьбу за проведення Олімпійських ігор в Україні

Як повідомляв Укрінформ, федерація хокею України виключила «Донбас» і «Краматорськ» з чемпіонату України по хокею через те, що представники клубів відкликали своїх гравців зі зборів національної команди України без пояснення своїх дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-