Президент «Вереса»: На зимові збори з нами поїде вихованець «Ліверпуля»

Президент «Вереса»: На зимові збори з нами поїде вихованець «Ліверпуля»

Укрінформ
На зимові збори до Туреччини з футбольним клубом української Прем'єр-ліги «Верес» (Рівне) вирушить вихованець академії англійського «Ліверпуля». 

Як повідомляє пресслужба «Вереса», про це у середу розповів президент клубу Іван Надєїн, передає Укрінформ. 

«У плані трансферної політики ми щодня на зв'язку з головним тренером і спортивним директором клубу. Ми вирішили збільшити бюджет у нинішньому сезоні на 5 мільйонів гривень. Це дасть можливість запросити взимку двох досвідчених гравців і трьох молодих та перспективних виконавців. Нам потрібні додаткові ресурси на комплектування складу. Хочу сказати, що представник наглядової ради клубу Жерар Гофман нині плідно працює з потенційними новачками для команди у Великій Британії. На зимові збори з «Вересом» поїде молодий опорний півзахисник. Це вихованець академії англійського «Ліверпуля». Можливо, він стане непоганим підсиленням для нас. Але вирішальне слово буде за головним тренером. Мені подобається ідея омолодження команди. Шукатимемо таланти, але за розумні гроші», - заявив Надеїн.

Як повідомлялося, футболісти та тренерський штаб «Вереса» вийдуть з відпустки у середині січня. Команда проведе у Туреччі два чотирнадцятиденних тренувальні збори. 

На фото: Іван Надеїн/facebook.com/veres.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-