Бринзак: Думаю, у Пекіні український біатлон буде конкурентоспроможним

Бринзак: Думаю, у Пекіні український біатлон буде конкурентоспроможним

Укрінформ
Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак оцінив перспективи нашої команди на Олімпійських іграх-2022 у Пекіні.

Як повідомляє Biathlon.com.ua, за словами керівника українського біатлону, Україна має шанси на високий результат у змішаній естафеті, повідомляє Укрінформ. 

«На Олімпіаді боротимемося у кожній гонці, використовуватимемо кожен шанс. І, гадаю, у Пекіні маємо виглядати конкурентоспроможно. Але якщо вирізними одну гонку, то це змішана естафета. По-перше, як мінімум по двоє сильних учасників у чоловіків та жінок у нас точно є. По-друге, якщо вдасться розпочати Олімпіаду, а змішана естафета - перший вид у біатлоні, то далі буде набагато простіше. По-третє, ми вже маємо хороший досвід змішаної естафети на чемпіонаті світу, коли ми були четвертими буквально в секундах від призових місць. Але Олімпіада - це завжди лотерея. Ми сподіваємось витягнути щасливий квиток, і що важливо - завзято працюємо для цього... Заключний збір перед вильотом до Китаю команда проведе в Антгольці, поєднуючи його з етапом Кубка світу. А вже звідти 26 січня літаками з Мюнхена до Франкфурта, потім прямим рейсом - з Франкфурта до Пекіна», - сказав Бринзак.

Додамо, що XXIV зимові Олімпійські ігри 2022 пройдуть у Пекїні 4-20 лютого.

Фото: biathlon.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-