Біатлон: Велепець похвалив Джиму за спринт на другому етапі Кубка світу

Біатлон: Велепець похвалив Джиму за спринт на другому етапі Кубка світу

Укрінформ
Загалом виступ жіночої збірної в Естерсунді дуже посередній.

Тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепець залишився незадоволеним виступом своїх підопічних у спринті на другому етапі Кубка світу в Естерсунді, передає Укрінформ.

«Для команди це поганий результат. Тут нічого додати. Порадувала лише Юлія Джима, вона з кожною гонкою біжить усе швидше, з нулем була б поруч із квітковою церемонією. Один промах під час габаритного пострілу нічого страшного, сезон довгий. 19-те місце з одним промахом – гарна позиція, тому Юлію можна лише похвалити.

Читайте також: Кубок світу з біатлону: в Естерсунді стартують спринтерські гонки

Щодо інших дівчат, то Дарина Блашко ще не була в хорошому стані вчора, думали з лікарем, чи ставити її на старт. Але поговорили, і вона пішла. 49-е місце – погане, але у гонці переслідування є можливість покращити позицію завдяки стрільбі.

Білосюк (Підгрушна)? Олена у «своєму» світі. Вона знає, як готуватись. Припустилася двох промахів і вже останнє коло не боролася. З таким результатом, навіть якщо потрапиш у переслідування, не біжиш, бо потім естафета.

Сестри Семеренко? Валя трохи швидше рухалася, виглядала краще на трасі, проте все одно великий програш. А Віті вже з першого кола було важкувато, треба поговорити з нею та подивитися, де стільки програвали.

Читайте також: Австрійська біатлоністка Хаузер виграла спринт на II етапі Кубка світу, Джима - у топ-20

Жіноча естафета? У цій естафеті пробуватимемо щось нове. 100% буде щось нове. Анастасія Меркушина одужає і бігтиме свій, напевно, перший етап. Юлія точно, а там подивимося. Блашко, враховуючи стан учора і сьогодні, якщо буде добре, також бігтиме», – розповів Велепець.

Як повідомляв Укрінформ, у спринті на другому етапі Кубка світу в Естерсунді найкраще виступила Юлія Джима, яка посіла 19-те місце.

Другий етап Кубка світу в Естерсунді триватиме до 5 грудня. 4 грудня біатлоністки бігтимуть гонку переслідування (початок – о 14:00 за київським часом).

Фото: biathlon.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-