Чотири хокейні клуби звернулися до НОК та Міністерства спорту

Чотири хокейні клуби звернулися до НОК та Міністерства спорту

Укрінформ
Клуби вимагають перевірити діяльність ФХУ.

«Донбас», «Білий Барс», «Краматорськ» та «Маріуполь» направили звернення до Національного олімпійського комітету, Міністерства спорту та комітету Верховної Ради України з питань молоді та спорту, повідомляється на сайті «Донбасу», передає Укрінформ.

Клуби просять державні органи провести перевірку діяльності Федерації хокею України та сприяти у вирішенні кризової ситуації, що виникла в українському хокею.

На тлі конфлікту з ФХУ вищезгадані клуби припинили свою участь у чемпіонаті Української хокейної ліги. Федерація дискваліфікувала «Донбас» та «Краматорськ», а «Білий Барс» та «Маріуполь» залишили склад УХЛ на знак солідарності.

«Донбас», «Краматорськ», «Білий Барс» та «Маріуполь» ініціювали створення нового чемпіонату - української хокейної Суперліги. Свою участь у новому турнірі також підтвердили СК «Сокіл» та «Молода Гвардія».

Президент ФХУ Георгій Зубко вже заявив про плани довічно усунути від хокейної діяльності всіх учасників Суперліги. Він наголошує, що його ініціативу підтримує Міжнародна федерація хокею.

Читайте також: УХЛ: «Кременчук» програв «Дніпру»

Як повідомляв Укрінформ, у складі учасників чемпіонату УХЛ залишилося лише чотири клуби — «Сокіл», «Кременчук», «Дніпро» та «Рулав Одд».

Фото: hcdonbass.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-