У Франції суд визнав футболіста Бензему винним у шантажі

У Франції суд визнав футболіста Бензему винним у шантажі

Укрінформ
Нападника мадридського «Реалу» та збірної Франції Каріма Бензему суд визнав винним у шантажі іншого французького футболіста через відео сексуального характеру.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Суд призначив Бензему покарання у вигляді позбавлення волі умовно на рік. Також він має сплатити штраф у розмірі 75 тисяч євро. Юристи Бензема вже заявили, що будуть оскаржувати цей вирок.

ЗМІ зазначає, що чотири спільники Бензема отримали терміни від 18 місяців умовно до 2,5 років тюремного ув’язнення.

33-річний Бензема, а також четверо його спільників визнані винними у шантажі та вимаганні грошей у Матьє Вальбуени, який також був гравцем збірної Франції. Внаслідок скандалу обох гравців вигнали зі збірної.

Повідомляється, що злочин стався ще у червні 2015 року, коли двоє футболістів були у тренувальному таборі збірної Франції. Тоді Бензема переконав Вальбуену заплатити гроші шантажистам, із якими сам Бензема вступив у змову. Сам Карім Бензема завжди заперечував звинувачення та наполягав, що він намагався лише допомогти Вальбуені позбутися компрометуючого відео.

Зазначається, що у мадридському «Реалі», де зараз грає Бензема, не прокоментували цей вирок. Наразі футболіст є одним з кращих гравців клубу. Також Бензема називали ймовірним кандидатом на нагороду «Золотий м’яч», яку мають присудити кращому футболісту року наступного тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-