Шевченко прокоментував свій дебютний матч з «Дженоа»

Шевченко прокоментував свій дебютний матч з «Дженоа»

Укрінформ
За словами українського тренера, його команді не вистачило сил в кінці поєдинку.

Головний тренер клубу італійської Серії А «Дженоа» Андрій Шевченко прокоментував свій перший матч на чолі генуезької команди. В матчі 13-го туру Серії A «Дженоа» програла на своєму полі «Ромі» (0:2), передає Укрінформ.

«Вважаю, що команда насамперед продемонструвала характер. Ми опинилися у складних умовах, лазарет був заповнений, багатьох провідних гравців не вистачає. Хлопці повністю віддалися на футбольному полі. Вони непогано переміщалися, закрили зони, але нам не вистачило сил, останні десять хвилин ми пропустили м'яч і в кінці трохи поміняли структуру нашої гри, намагалися відігратися. Але вже наприкінці гри пропустили другий гол.

Читайте також: Андрій Шевченко: Нинішня мета «Дженоа» - залишитися у Серії А

Був приємно здивовано тим, як зустріли вболівальники. Навіть наприкінці гри вони підтримували команду. Ми будемо зосереджені на нашій грі та задачі якнайшвидше повернути наших провідних гравців до ладу та створити конкуренцію в команді. На нас чекають дуже тяжкі матчі, ми все це розуміємо. Нічого задарма не буде, треба працювати. Якщо ми залишимося в Серії А, це буде як перемога в Лізі чемпіонів», - розповів Шевченко.

Після 13 турів «Дженоа» посідає 18-е місце у чемпіонаті Італії. У наступному матчі команда Андрія Шевченка зіграє з «Удінезе» 28 листопада.

Фото: ФК "Дженоа"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-