Тренер баскетболісток України: У нашої команди є характер і майстерність

Тренер баскетболісток України: У нашої команди є характер і майстерність

Укрінформ
Головний тренер національної жіночої України з баскетболу Срджан Радулович прокоментував переможний результат своїх підопічних проти Франції (90:71) на старті відбору Євробаскету-2023.

Як повідомляє пресслужба ФБУ, настаник, зокрема, зазначив, що українські баскетболістки мають характер і майстерність, передає Укрінформ. 

"Ця перемога важлива для здобуття впевненості. Дівчата повірили, що можуть грати із будь-яким суперником. У нас є характер та майстерність.. Хочу подякувати дівчатам. Зіграли з характером. Сьогодні для мене було великим задоволенням бути тренером такої команди... Ми знаємо, що Аліну Ягупову завжди опікуватимуть дві-три опонентки. Аліна зробить свою роботу і дасть змогу забивати іншим. Сьогодні інші гравці набирали очки. Я й раніше казав, що для мене Ягупова - найкраща гравчиня світу.

Сьогодні ми робили командну роботу. Грали як команда у захисті та нападі. 27 очок Кристини Філевич? Для мене це не одкровення. Вона ще минулої кваліфікації стабільно грала. Тетяна Юркевичюс має 19 підбирань. Проти центрової збірної Франції це дуже важко зробити. Не лише майстерність потрібна, а й сильний характер. Битися з Сандрін Груда 40 хвилин - тільки гравці екстракласу можуть це зробити...

Тепер потрібно серйозно відновитися до Фінляндії. Ми не маємо можливості розслабитися і казати, що сьогодні обіграли Францію, тепер буде легка гра з Фінляндією. Мємо викладатися на 100% у кожному матчі», - заявив Радулович.

Читайте також: Суперліга: «Хімік» обіграв «Одесу»

14 листопада українки зіграють на виїзді з баскетболістками Фінляндії, а француженки вдома зустрінуться з литовками.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-