Шапаренко: Перша гра з Фінляндією залишила негативні спогади

Шапаренко: Перша гра з Фінляндією залишила негативні спогади

Укрінформ
Учорашнє вечірнє тренування збірної України з футболу розпочалося з приємного сюрпризу. 

В. о. головного тренера Олександр Петраков, традиційно зібравши футболістів у коло, привітав із днем народження Миколу Шапаренка. Від імені команди коуч подарував імениннику футболку з автографами всіх партнерів та номером «23», передає пресслужба УАФ.  

Півзахисник поділився емоціями після привітання з днем народження в головній команді країни та висловив думку щодо найближчого поєдинку збірної у відборі чемпіонату світу проти Фінляндії.

«Було приємно отримати пам’ятну футболку, яка залишиться зі мною надовго й буде нагадувати про цей збір. Усі бажали мені здоров’я... На нас очікує гра з фіннами на виїзді. Це хороша команда, до якої потрібно добре підготуватися, вивчити її сильні та слабкі сторони. Попереду підготовка до матчу. Попередній поєдинок із Фінляндією (1:1) залишив негативні спогади, оскільки ми домінували протягом усієї гри, але суперники забили м'яч просто з нічого. У нас є привід виправитися, тож працюватимемо по максимуму» - сказав Шапаренко.

Читайте також: Петраков розповів про втрати збірної: Малиновського, Зінченка, Буяльського і Миколенка не буде

Як повідомляв Укрінформ, в матчах відбору ЧС-2022 9 жовтня Україна зіграє з Фінляндією на виїзді, а 12-го - проти Боснії та Герцеговини на своєму полі.

Ситуація у відбірковій групі D: Франція - 12 очок (після 5-ти ігор), Україна - 5 (5), Фінляндія - 5 (4), Боснія і Герцеговина - 3 (4), Казахстан - 3 (5).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-