Петраков розповів про втрати збірної: Малиновського, Зінченка, Буяльського і Миколенка не буде

Петраков розповів про втрати збірної: Малиновського, Зінченка, Буяльського і Миколенка не буде

Укрінформ
За словами головного тренера збірної, він вже все пояснив про відсутність Малиновського.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков розповів про кадрову ситуацію в команді перед жовтневими матчами відбору ЧС-2022, передає Укрінформ.

«Впевнений, що перше питання буде про Малиновського. Вся країна не може спати. Всі переконані, що Петраков повинен зателефонувати, вибачитися, на коліна стати. Я вже все сказав щодо Малиновського в «Великому футболі», всю правду, але правда в нашій країні нікому не потрібна.

Читайте також: Гвардіола назвав дату повернення Зінченка на поле

Серйозні кадрові втрати, без цього не буває. Дуже прикро, що вибув Віталій Миколенко, сьогодні його обстежили - привідний м'яз. Не знаю, скільки потрібно часу. Віталій Буяльський - зробили МРТ - 2 тижні, теж надрив привідного м'яза. Дениса Бойка не буде через сімейні обставини.

Зінченко? Ми з ним розмовляли. Сашко дуже вибачається, засмучений, що не може допомогти збірній. Зінченка не буде, він приступить до основної групи десь 8-10 жовтня.

Читайте також: Петраков довикликав Шабанова до збірної України з футболу

Він сам винен - ​​з «Лейпцигом» отримав травму, заболів литковий м'яз десь на 10-й хвилині 2-го тайму, але каже, що у нього такий характер - не вміє просити заміну. Кажу, не вмієш - будеш лікуватися. Сашка буде дуже не вистачати - дуже порядна людина», - сказав Петраков.

Як повідомляв Укрінформ, в матчах відбору ЧС-2022 9 жовтня Україна зіграє з Фінляндією на виїзді, 12-го - проти Боснії та Герцеговини на своєму полі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-