Луческу: ми усунули швидкість і техніку «Шахтаря»

Луческу: ми усунули швидкість і техніку «Шахтаря»

Укрінформ
«Динамо» і «Шахтар» зіграли внічию з рахунком 0:0.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував нічию в матчі з «Шахтарем» (0:0) в УПЛ, повідомляє Укрінформ. За словами румуна, сьогодні захисники киян допустили менше помилок, ніж в матчі за Суперкубок з «гірниками» (0:3).

«Рівна гра була, у нас були моменти в першому таймі, в другому таймі суперник виглядав трохи свіжыше, у них швидкі і технічні гравці, вони були більше відпочили. У нас накопичилася втома, але була хороша гра, дві команди хотіли виграти цей матч. У «Шахтаря» була одна організація гри, у нас інша. Результат показує те, що було на футбольному полі, це була рівна гра», - повідомив Луческу.

«В минулому матчі з «Шахтарем» було більше помилок. Сьогодні їх було набагато менше. Наші центральні захисники дуже молоді, вони припускаються помилок під тиском, але сьогодні вони помилялися менше. У «Шахтаря» дуже технічні гравці, ця селекція ведеться давно на чолі з президентом Ахметовим. Ми повинні були не давати їм вільні зони, щоб вони проникали туди, ми це старанно робили. Ми усунули їх швидкість і техніку, добре перебудовувалися і перекривали зони», - додав головний тренер «Динамо».

«Миколенко? Буквально на днях він травмувався. Також Вербич отримав удар на тренуванні, Шепелев отримав пошкодження. Серйозність травми Миколенко ми поки не знаємо, йому потрібно буде зробити МРТ. Будемо займатися відновленням футболістів» - висловився Мірча Луческу.

Читайте також: Де Дзербі: бачив матч, в якому грав тільки «Шахтар». Що бачили інші - не знаю

Як повідомляв Укрінформ, команда Мірчі Луческу зберегла триочкову перевагу над «гірниками» - «Динамо» продовжує лідирувати в турнірній таблиці УПЛ. «Шахтар» залишився другим.

У наступному турі кияни зіграють на виїзді проти ПФК «Львів», а «Шахтар» в Києві прийме «Зорю».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-