Де Дзербі: бачив матч, в якому грав тільки «Шахтар»

Де Дзербі: бачив матч, в якому грав тільки «Шахтар»

Укрінформ
Італієць задоволений грою «гірників» в принциповому поєдинку.

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі прокоментував нічийний результат матчу з «Динамо» (0:0) в 10-му турі УПЛ, повідомляє Укрінформ. За словами італійця, «гірники» домінували в сьогоднішньому поєдинку.

«По ходу матчу тільки одна команда хотіла грати. Команда, яка завжди грала на чужій половині поля. Ми не виграли, але я дуже задоволений тим, як зіграла моя команда. Просто бачив матч, в якому грав тільки «Шахтар». Що бачили інші - я не знаю», - сказав Де Дзербі.

«Педріньо зіграв добре сьогодні, але він не нападник. Ми створили багато потенційних шансів, щоб забити гол. На жаль, ми не забили. Але я вважаю, що «Шахтар» домінував в матчі.

Ісмаїлі отримав невелику травму, Фернандо і Дентіньо будуть тренуватися вже після міжнародної паузи. А Траоре буде відсутній довгий час. Ми зіграли три матчі дуже добре, але існують також ігри, в яких можна як перемогти, так і зіграти внічию. «Шахтар» зіграв добре як в матчі за Суперкубок, як в грі з «Інтером», так і сьогодні», - додав головний тренер «гірників».

Читайте також: «Динамо» і «Шахтар» зіграли без голів на НСК «Олімпійський»

Як повідомляв Укрінформ, «Шахтар» посідає друге місце в чемпіонаті України. Команда Де Дзербі поступається «Динамо» на три очки.

15 жовтня «Шахтар» зіграє з «Зорею» в УПЛ, а 19-го в Києві прийме «Реал» в рамках 3-го туру Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-