В матчі проти «Баварії» ми повинні зробити все можливе і неможливе – Луческу

В матчі проти «Баварії» ми повинні зробити все можливе і неможливе – Луческу

Укрінформ
На думку Мірчи Луческу, «Баварія» - найсильніша команда в нинішній Лізі чемпіонів.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу очікує від своїх підопічних максимальної віддачі в завтрашньому матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Баварії», передає Укрінформ.

«Баварія» виглядає зараз як машина, яка досягає результату й запрограмована на перемоги. В її складі виступають кращі футболісти чемпіонату Німеччини, є як гравці з великим досвідом, так і дуже талановиті. Я вимагаю від своєї команди, щоб вони йшли з поля з високо піднятою головою, зробивши все можливе і неможливе. І щоб їм не було соромно за виконану роботу.

Це найсильніша команда в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів, і у них дійсно високі шанси виграти турнір. Збалансована команда, особливо в фізичному плані, з сильними швидкими гравцями, а також талановитими виконавцями. Для нас важливо, що ми граємо в Лізі чемпіонів, і можемо грати з такими командами. Це наша мрія.

Читайте також: Нагельсманн: Вірю в «Баварію» і хочу знати все про «Динамо»

Відсутність Віталія Буяльського - це велика втрата. Це один з кращих наших гравців, був лідером у всіх іграх, дуже добре діє в атаці і ще краще - в обороні, робить багато перехоплень. Під час підготовки до матчу з «Баварією» він був дуже важливим виконавцем для нас», - розповів Луческу.

Як повідомляв Укрінформ, матч «Баварія» - «Динамо» відбудеться в середу, 29 вересня. Початок зустрічі - о 22:00 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-