Нагельсманн: Вірю в «Баварію» і хочу знати все про «Динамо»

Нагельсманн: Вірю в «Баварію» і хочу знати все про «Динамо»

Укрінформ
Головний тренер футболістів мюнхенської «Баварії» Юліан Нагельсманн відповів на питання журналістів на прес-конференції, присвяченій матчу другого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти київського «Динамо».

Наставник знаменитого німецького клубу, зокрема, зазначив, що він вірить в свою команду, повідомляє Dynamo.kiev.ua.

«Динамо» є фаворитом у матчах чемпіонату України. Їхні гравці, як правило, глибоко захищаються, а це означає, що інші футболісти мають бути хоробрими і високо пресингувати. Я вірю в свою команду, але в той же час, хочу знати все про «Динамо».

Що стосується Кінглі Комана, він почувається добре, багато посміхається і щасливий. Кінгслі радий, що ця глава позаду. Він не гратиме завтра. Ми ще перед операцією вирішили, що виділимо два тижні для повернення його до оптимальних кондицій...

Йдеться про те, аби дати зрозуміти, що ми одні з фаворитів. Зрештою, команда, яка піднімає трофей, має виграла найбільше матчів. Ми хочемо бути цією командою», - сказав Нагельсманн.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матчі «Шахтаря» і «Динамо» у 2-му турі Ліги чемпіонів

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок «Баварія» - «Динамо» (квартет Е Ліги чемпіонів) відбудеться у Мюнхені 29 вересня і розпочнеться о 22.00 за київським часом.

Фото: fcbayern.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-