«Прометей» та «Будівельник» відкриють баскетбольний сезон матчем за Суперкубок

«Прометей» та «Будівельник» відкриють баскетбольний сезон матчем за Суперкубок

Укрінформ
Матч зіграють в столичному Палаці спорту, початок – о 18:30.

У середу 22 вересня розіграють Суперкубок, перший трофей нового сезону української баскетбольної Суперліги, генеральним спонсором якої є Parimatch. За Суперкубок змагатимуться чемпіон України «Прометей» та володар національного Кубку «Будівельник».

Читайте також: Новий баскетбольний сезон стартує матчем за Суперкубок України

Напередодні цієї зустрічі багато хто віддає перевагу «Прометею». Адже команда нещодавно провела офіційні матчі у кваліфікації Ліги чемпіонів. Тоді як «Будівельник» грав лише у передсезонних турнірах та спарингах. Це непогано для награвання складу та відпрацювання тактичних схем, але кращий тонус у того, хто вже розпочав грати офіційні матчі.

До того ж «Прометей» зараз на підйомі. Йому вдалося першому з українських клубів пройти кваліфікацію Ліги чемпіонів. Так, раніше у груповому раунді грав «Хімік», але у сезоні 2016/17 він отримав пряму путівку від ФІБА.

Читайте також: Де дивитися матч Суперкубка України з баскетболу

Втім, не слід забувати, що Суперкубок складається з одного матчу. У такому випадку може статися все що завгодно. Отже, шанси на перемогу до початку гри рівні. До того ж за таких умов команди будуть викладатися по максимуму, щоб здобути трофей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-