Джошуа: Найбільша для мене загроза з боку Усика - стійка шульги

Джошуа: Найбільша для мене загроза з боку Усика - стійка шульги

Укрінформ
Чемпіон світу боксу у суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO та IBO британець Ентоні Джошуа назвав найбільшу для нього загрозу на рингу з боку свого суперника по майбутньому бою Олександра Усика.

Як повідомляє ESPN, такою є стійка шульги українського боксера, передає Укрінформ. 

«У чому полягає найбільша загроза з боку Усика на боксерському рингу? Я б сказав, що це стійка шульги. Під час тренувального табору я готувався до цього. Зафіксував, де потрібно ставити ноги, як контролювати шульгу, в який момент завдавати удару у відповідь. Небезпека полягає в тому, що він звик боксувати битися з такими хлопцями, як я, протягом усієї кар'єри. Його суперники діяли практично однаково. Мені ж довелося три місяці спеціально готуватися до нього. Можу сказати, що я адаптувався», - заявив Джошуа.

Як повідомляв Укрінформ, чемпіонський бій Джошуа - Усик відбудеться в суботу, 25 вересня, на арені «Тоттенгем Готспур» у Лондоні.

Українець вийде на ринг уперше з минулої осені, коли переміг британця Дерека Чісору одноголосним рішенням суддів. Для непереможеного Усика (18 перемог, 13 - нокаутом) майбутній бій стане третім у суперважкій вазі. Раніше Олександр був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті.

Читайте також: Усик вирушив до Лондона на бій із Джошуа

Джошуа (24 перемоги, 22 - нокаутом, 1 поразка), проведе другий поспіль захист титулів WBA, WBO, IBF і IBO. У своєму останньому бою британець нокаутував  болгарина Кубрата Пулєва.

Фото: express.co.uk.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-