Parimatch анонсує партнерство з шістьма провідними клубами АПЛ

Parimatch анонсує партнерство з шістьма провідними клубами АПЛ

Відео
Укрінформ
Бренд Parimatch розширив перелік партнерів в англійській футбольній Прем’єр-лізі. 

У 2021 році компанія розпочала співпрацю з ФК «Челсі», ФК «Астон Вілла», ФК «Брайтон» та ФК «Саутгемптон», а також продовжила співпрацю в межах контрактів з ФК «Евертон» та ФК «Лестер Сіті».

Партнерські угоди передбачають не тільки численні офлайн- та digital-проєкти, а й ексклюзивний доступ до ресурсів клубів, квитки на матчі та спільні розіграші клубного мерчу. Крім того, бренди планують розробку спільних соціальних та розважальних ініціатив та розіграшів для вболівальників. 

Читайте також: Parimatch Ukraine у переліку найвідоміших у світі українських компаній

«Ми раді почати офіційну співпрацю з Parimatch — брендом, який поділяє амбіції нашого клубу. Це партнерство створить чимало можливостей для взаємодії з нашими фанатами, і ми з нетерпінням очікуємо на успіхи, яких досягнемо спільними зусиллями в процесі співпраці», — коментує співпрацю комерційна директорка ФК «Астон Вілла» Нікола Іббетсон.

Угода із трьома клубами була підписана невдовзі після оголошення про початок співпраці Parimatch та ФК «Челсі». Таке партнерство покликане посилити присутність і вплив Parimatch у найсильнішій футбольній лізі світу. 

Читайте також: Parimatch анонсує масштабне партнерство з ФК «Челсі»

Поза тим, включення ФК «Астон Вілла», ФК «Брайтон» та ФК «Саутгемптон» до партнерського портфеля дозволило Parimatch стати одним з небагатьох бетингових брендів, що мають таку кількість угод із клубами Прем’єр-ліги.

«Ми можемо впевнено сказати, що відтепер третина учасників англійської Прем’єр-ліги поділяють наші цінності та бойовий дух. Ми з радістю використовуватимемо партнерські можливості для значного прогресу українського футболу й зможемо стати локомотивом крос-командних взаємодій клубів АПЛ з українськими командами. Це частина нашої глобальної стратегії сталого розвитку українського спорту. З нетерпінням чекаємо появи наших команд-партнерів на полі, де вони продемонструють свою пристрасть до перемог», – розповідає про початок нового партнерства CEO Parimatch Ukraine Наталія Гілевич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-