Parimatch анонсує масштабне партнерство з ФК «Челсі»

Parimatch анонсує масштабне партнерство з ФК «Челсі»

Укрінформ
Футбольний клуб «Челсі», переможець Ліги Чемпіонів 2020/21, підписав трирічний контракт з міжнародною технологічною та беттінговою компанією.

6 серпня 2021 року - Parimatch Tech, міжнародна продуктова компанія, що просуває бренд Parimatch на глобальному рівні та розвиває технологічні та маркетингові рішення в індустрії беттінгу і розваг, підписала партнерську угоду з одним із найвідоміших світових футбольних клубів, лондонським «Челсі». Найтитулованіший футбольний клуб Англії в сучасній історії стане партнером Parimatch на наступні три сезони.

Parimatch буде використовувати сміливий і амбітний бренд Chelsea, а також широкий спектр цифрових, соціальних і логістичних ресурсів клубу для створення спільних брендингових можливостей.

«Унікальний стиль і харизма «Челсі» ідеально резонують із пристрастю Parimatch до спорту й амбіціями компанії. Стати офіційним партнером чемпіонів Європи 2020/21 - це щось дуже відповідальне і захоплююче. На щастя, Parimatch - це бренд, готовий підкорювати нові висоти, і ми приємно схвильовані тим, які результати принесуть нам майбутні три роки партнерства! Наші два бренди звикли до стильних перемог і завжди прагнуть до успіху, і ми впевнені, що це партнерство принесе удачу, незліченні перемоги та азарт від гри нашій компанії, клубу і, звичайно, мільйонам футбольних фанатів з усього світу», - говорить Роман Сиротян, со-СЕО Parimatch Tech.

Читайте також: «Челсі» виграв Лігу чемпіонів УЄФА

«І «Челсі», і Parimatch прагнуть до величі. Ми сміливі, готові до інновацій і, найголовніше, ми обидва народжені, щоб перемагати. Минулий рік був надзвичайно успішним для Parimatch - вони розширилися і відкрили нові ринки, а також запустили кілька проектів, які докорінно змінили правила гри. «Челсі» також показав свою майстерність, вдруге в історії клубу став чемпіоном Європи! Ми пишаємося цим партнерством і раді можливостям, які воно відкриває», - говорить Гай Лоуренс, генеральний директор ФК «Челсі».

Parimatch Tech - міжнародна продуктова компанія. Заснований в 1994 році бренд Parimatch перетворився в розважальну платформу, представлену на чотирьох континентах і більш ніж в десяти країнах. Головний офіс компанії знаходиться в Лімасолі, Кіпр, з центрами розробки в Україні, Вірменії, Білорусі та на Кіпрі.

Компанія просуває бойовий дух бренду Parimatch через яскраву команду амбасадорів: суперзірку MMA Конора МакГрегора, бійців UFC Петра Яна і сестер Шевченко. Відомий колишній представник бренду - легенда і король боксерського рингу Майк Тайсон. Компанія уклала партнерські угоди з футбольними клубами «Ювентус», «Лестер Сіті» і «Евертон», і працює з безліччю спортивних федерацій.

Parimatch Tech активно розвиває вектор кіберспорту, надаючи шанувальникам широкий спектр беттінгових подій і можливостей. Бренд Parimatch є титульним спонсором кіберспортивної організації Virtus.Pro. Данило Zeus Тесленко та Марсело Давид Сoldzera є глобальними кіберспортивними амбасадорами бренду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-