Платформа Megogo не планує надавати субліцензію на трансляцію спорту

Платформа Megogo не планує надавати субліцензію на трансляцію спорту

Фото
Укрінформ
Parimatch та Megogo оголосили про стратегічне партнерство.

Інтернет-платформа Megogo не надаватиме доступу до трансляцій спортивних заходів, на які у них є ліцензія, повідомляє Укрінформ. Про це заявив виконавчий директор платформи Володимир Боровик на презентації співпраці з компанією Parimatch.

«Ми не плануємо надавати субліцензію на трансляцію спортивних заходів, на які у нас є права. Звісно, в майбутньому ринок може змінитися, але поки - ні», - сказав Володимир Боровик.

Читайте також: Parimatch Ukraine у переліку найвідоміших у світі українських компаній

Директор зі стратегічного розвитку Megogo Іван Шестаков на заході окреслив основну мету компанії і виклики, які стоять перед нею.

«Всі наші зусилля спрямовані на якість контенту, на якість трансляції цього контенту. Питання піратського перегляду варто розглядати в площині того, чому піратський контент не варто споживати (юридична й культурна основа) і чому легальні трансляції краще (зручно і якісно). Легальний перегляд - це частина екосистеми, яка впливає на розвиток спорту. Спорт в Україні повинен заробляти», - Іван Шестаков.

Читайте також: Parimatch анонсує масштабне партнерство з ФК «Челсі»

CEO Parimatch Ukraine Наталя Гілевич пояснила, кому в результаті буде вигідна співпраця двох компаній.

«При виборі Megogo партнером було важливо, щоб він був інноваційно підкований, готовий розвивати спортивну індустрію. У Megogo збирається аудиторія, яка думає, яка готова змінювати майбутнє, платити за якісний і легальний контент, змінюючи при цьому світогляд інших громадян України. У підсумку виграє споживач», - поділилася Наталя Гілевич.

Фото: Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-