Гвоздик став жертвою «інформаційної атаки»

Гвоздик став жертвою «інформаційної атаки»

Укрінформ
Екс-чемпіон світу з професіонального боксу і бронзовий призер Олімпіади-2012 Олександр Гвоздик вже виграв кілька судових позовів.

Екс-чемпіон світу WBC Олександр Гвоздик став жертвою низки інформаційних атак. Призера Олімпійських ігор в Лондоні змусили захищати свою честь та гідність не на боксерському ринзі, а в судових інстанціях, повідомляє Укрінформ. 

Маловідомі ЗМІ звинуватили Гвоздика в рейдерстві. Буцімто Олександр «незаконно отримав у спадок частину активів ТОВ «Агроінвест Холдинг» та провів велику корупційну оборудку і переоформив активи на компанію ТОВ «Агрохолдинг Стандарт». При цьому жодних доказів наведеній інформації представлено не було.

Читайте також: Чому Гвоздик пішов з боксу

За словами юристів Гвоздика, такі кроки є спробою спаплюжити ділову репутацію Олександра, а вказані публікації – відверто замовний наклеп. «Спочатку подумав, що хтось вирішив просто хайпанути. Коли ж знайомі почали надсилати посилання на схожі матеріали з інших маловідомих сайтів, зрозумів, що це – спланована кампанія. Хто замовник і навіщо це робиться – є певні припущення. Але поки хочу утриматися від публічних заяв. Зазначу лише, що мої юристи вже подали судові позови», - зізнався Гвоздик.

Кілька видань, отримавши позови, пішли на мирову угоду с Олександром, не лише видаливши сумнівні матеріали, а й принісши вибачення Гвоздику. Як відзначає сам Олександр, він хоче, щоб його історія стала уроком на майбутнє: «На жаль, в Україні  інститут репутації, у тому числі й для ЗМІ, працює неналежним чином. Такі історії – майже норма. А їх жертвою чи фігурантом може стати будь-яка публічна особа. Своїм прикладом я хочу показати, що за чесне ім’я та ділову репутацію варто боротися».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-