Гутцайт каже, що Магучіх через тиск може поїхати з України

Гутцайт каже, що Магучіх через тиск може поїхати з України

Укрінформ
Українська стрибунка у висоту, бронзова призерка Олімпійських ігор-2020 Ярослава Магучіх поїде з України, якщо продовжувати тиснути на неї через фото з російською атлеткою Марією Ласіцкене.

Українська стрибунка у висоту, бронзова призерка Олімпійських ігор-2020 Ярослава Магучіх поїде з України, якщо продовжуватимуть тиснути на неї через фото з російською атлеткою Марією Ласіцкене.

Як передає Укрінформ, про це міністр молоді і спорту України Вадим Гутцайт сказав в інтерв’ю виданню “Українська правда”.

“Щодо Магучіх можу сказати, що якщо ми не хочемо втратити ще цю спортсменку, щоб потім не говорили, що від нас їдуть спортсмени, то не треба на неї тиснути. Вона повернулася героїнею з бронзовою медаллю з Олімпіади, підняла український прапор. А будемо тиснути, їй запропонують гроші і вона поїде”, - сказав Гутцайт.

Він також висловив переконання, що Магучіх зробила фото з російською атлеткою у “стані ейфорії” після перемоги. Водночас міністр зауважив, що необхідно більше працювати зі спортсменами, щоб вони могли себе контролювали в таких ситуаціях.

Читайте також: Олімпійську призерку Магучіх в Міноборони чекає розмова про фото з російською спортсменкою

Як повідомляв Укрінформ, українська стрибунка у висотуЯрослава Магучіх 7 серпня стала бронзовою призеркою Олімпіади-2020 в Токіо. 19-річна легкоатлетка з Дніпра підкорила висоту 2,00 м.

Пізніше в мережі з'явилися фотографії, на яких Магучіх позує з російською атлеткою Марією Ласіцкене одразу після змагань. Росіянка позувала з прапором Олімпійського комітету Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-