Білодід сподівається на ще кращі результати збірної наступної Олімпіади у Парижі

Білодід сподівається на ще кращі результати збірної наступної Олімпіади у Парижі

Укрінформ
Українська олімпійська збірна виборола вже 16 нагород на Іграх у Токіо, і це більше, ніж наша команда здобула на Олімпіаді-2016 у Ріо-де-Жанейро.

Так перша українська медалістка Токіо Дар‘я Білодід прокоментувала виступ нашої збірної, передає Укрінформ.

"Я пишаюся, що Україна демонструє хороший результат на Олімпіаді-2020, у нас вже більше медалей, ніж у Ріо-2016. Це велика робота спортсменів та всього тренерського складу", - зазначила спортсменка.

Вона подякувала українцям за підтримку олімпійської збірної і зазначила, що їй "приємно було отримати привітання від Президента та всіх, хто вболівав за неї".

Водночас Білодід вважає дуже важливим, що по всій країні з ініціативи Президента розбудовується інфраструктура для масового спорту та спорту високих досягнень.

Читайте також: Дар’я Білодід: Віддала сьогодні всі сили

"Завдяки цьому, впевнена, ми зможемо побачити ще кращі результати на наступних Олімпійських іграх у Парижі, адже розвиток спортивної інфрастуктури - це перший та головний крок для якісної підготовки спортсменів до міжнародних стартів", - переконана вона.

Як повідомлялося, дзюдоїстка Дар'я Білодід виборола бронзову медаль на Олімпійських іграх-2020 у Токіо. Наразі в активі України 16 медалей: 1 золота, 5 срібних та 10 бронзових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-