Токіо-2020. День 14. Горуна завоював «бронзу»

Токіо-2020. День 14. Горуна завоював «бронзу»

Оновлюється
Укрінформ
Команда синхроністок йдуть третіми, Середа - у фіналі.

В Токіо 6 серпня розіграють 23 комплекти нагород ХХХІI літніх Олімпійських Ігор.

********

17:05. До вашої уваги короткі підсумки 14-го дня Олімпійських ігор: Стас Горуна завоював «бронзу» з карате(куміте). Збірна України з синхронного плавання йде третьою у командних виступах. Стрибун у воду Олексій Середа кваліфікувався до фінальної частини змагань. Людмила Лузан і Анастасія Четверікова перемогли у кваліфікаційному заїзді і вийшли у півфінал з веслування(каное-двійк). Павло Алтухов і Юрій Вандюк кваліфікувалися до півфіналу у веслуванні(каное-одиночка). Українська четвірка посіла 3-є місце у втішному заїзді і пробилася у півфінал(каное-четвірка). Художні гімнастки Вікторія Онопрієнко і Христина Погранична пробилися до фінальної частини у змаганнях з індивідуального багатоборства. Олена Старікова(велоспорт на треку, спринт) пробилася в 1/16 фіналу.  

16:56. Італійці переписують власну історію. Легка атлетика. Чоловіки. Збірна Італії завоювала «золото» в естафеті 4х100. Востаннє Італія завойовувала золото в цій дисципліні в далекому 1948-у році.

16:38. Легка Атлетика. Жінки. Кенійка Фаіт Кіп'єгон завоювала «золото» і встановила новий олімпійський рекорд в забігу на 1500 метрів.

16:18. Бронзовий призер Олімпійських ігор Стас Горуна поділився емоціями після поразки у півфіналі.

«Емоції більш позитивні будуть завтра. Зараз я незадоволений результатом та своїм виступом. На це є свої причини. Я відчуваю різницю між очікуванням і між тим, що маю. В принципі непоганий результат.

А взагалі, я в захваті від Олімпійських ігор і змінив свою думку про них. Велика кількість прапорів, країн, увесь світ займається спортом на високому рівні. Престижно бути тут. Наразі увесь світ слідкує за Олімпіадою і це неймовірно бути в центрі цього», - висловився Горуна.

15:42. Баскетбол. Жінки. Збірна Японії перемогла Францію(87:71) у півфіналі змагань. У фіналі на господарок турніру чекає збірна США.

15:28. Ще одна «бронза» в активі! На жаль, лідер збірної України з карате Стас Горуна поступився італійцю Луіжди Бусі і завоював «бронзу» Олімпійських ігор. Збірна України з карате гідно «пошуміла» в Токіо-2020!

15:11. Хокей на траві. Жінки. Збірна Нідерландів впевнено здолала Аргентину і завоювала «золото» Олімпійських ігор - 3:1 у підсумку. 

14:55. Карате. Ката. Чоловіки. Рьо Кіюна(Японія) здобув «золото». У фіналі він здолав іспанця Даміана Кінтеро

14:43. Так тримати, дівчата! Збірна України йде на 3-му місці з результатом 94,2685 бала після технічної програми в командному артистичному плаванні на Олімпіаді-2020.

14:41. Футбол. Чоловіки. Збірна Мексики завоювала бронзову нагороду у матчі проти Японії - 3:1 у підсумку.

14:14. Сучасне п'ятиборство. Жінки. Кейт Френч(Велика Британія) здобула «золото».

13:44. До вашої уваги приклади вуличного мистецтва Токіо-2020. За задумом малюнки мають символізувати звичаї і традиції Японії. Що скажете?

13:36. Декілька хвилин тому розпочалися змагання з синхронного плавання(командні змагання, технічна програма). Вболіваймо за наших спортсменок.

13:34. Капітану варто зібратися! Стас Горуна поступився в останній сутичці відбіркового етапу єгиптянину Абдаллі Абделазізу, але все одно вийшов до півфіналу змагань. В 1/2 фіналу українець протистоятиме італійцю Луіджи Бусі.

13:13. Браво! Стас Горуна достроково вийшов до півфіналу змагань з карате(куміте, до 75 кг). Він лідирує в групі і за підсумками четвертої сутички не опуститься нижче другої сходинки в групі.

13:10. Велотрек. Спринт. Чоловіки. Нідерландський фінал. Гаррі Лаврейсен(Нідерланди) завоював «золото». У фінальному заїзді він виявився швидшим за співвітчизника Джеффрі Гогланда.

12:49. Українець Стас Горуна закінчив третій поєдинок  проти Габора Харспатакі(Угорщина) нічиєю. На даний момент наш каратист очолює відбіркову групу, але поки не забезпечив собі місце в півфіналі.

12:40. Художня гімнастика. Українки Вікторія Онопрієнко і Христина Погранична обидві кваліфікувалися до фінальної частини в індивідуальному багатоборстві. Вони посіли 9-е і 10-е місця відповідно. 

12:31. Велотрек. Медісон. Жінки. Дует з Великої Британії Арчибальд і Кенні завоювали «золото».

12:24. Браво, Стасе! Український каратист Стас Горуна здолав американця Томаса Скотта в другому поєдинку квадіфікації. Демонстрація високо класу!

12:06. Спортивна ходьба. 20 км. Жінки. Антонелла Пальмісано(Італія) здобула «золото». «Срібло» дісталося Сандрі Аренас(Колумбія), «бронза» - Лю Хуні(Китай). Українка Марія Сахарук завершила виступ на 19-му місці.

12:02. Солідно, Олексію! Український стрибун у воду Олексій Середа кваліфікувався до фінальної частини змагань. Він посів 6-е місце в кваліфікації.

11:37. Український каратист Станіслав Горуна розпочав відбіркові поєдинки Олімпіади перемогою над японцем Кеном Нісімурою. Так тримати!

11:14. Вже зовсім скоро капітан української збірної з карате Станіслав Горуна розпочне свій виступ на Олімпіаді. У перршому поєдинку українець протистоятиме японцю Кену Нісімурі.

11:06. Велоспорт на треку. Спринт. Жінки. Любов Басова приїхала останньою у «втішних» змаганнях і завершила свої виступи на Олімпіаді.

10:38. Велоспорт на треку. Спринт. Жінки. Українка Олена Старікова впевнено перемогла мексиканку Юлій Вердуго і пройшла в 1/16 фіналу змагань. 

10:32. Зараз триває попередній раунд змагань зі стрибків у воду серед чоловіків(10-метрова вишка). Українець Олексій Середа йде 7-м. 

10:24. Велоспорт на треку. Спринт. Жінки.Українка Любов Басова поступилася Келсі Мітчелл(Канада) і змагатиметься у «втішних» заїздах.

10:00. Велоспорт на треку. Спринт. Жінки. Українки Олена Старікова і Любов Басова обидві кваліфікувалися до фінальної частини. 

09:30. Велотрек. Жінки. Спринт. Розпочалася кваліфікація, де змагатимуться українки Любов Басова та Олена Старикова.

09:24. Бокс. Чоловіки. Вагова категорія до 91 кг. Олімпійським чемпіоном став кубинець Хуліо ла Крус, який у фіналі легко переміг представника ОКР Мусліма Гаджимагомедова – 5:0.

09:10. Баскетбол. Жінки. Півфінал. Збірна США переконливо обіграла Сербію – 79:59 і вийшла у фінал. Суперник американок визначиться в матчі Японія – Франція (14:00).

09:00. Стрибки у воду. Чоловіки. Вишка. 10 м. Стартувала кваліфікація, де стрибатиме наш Олексій Середа.

08:42. Карате. Жінки. Куміте. Вагова категорія до 61 кг. Груповий раунд. Українка Аніта Серьогіна в останньому поєдинку програла Йовані Прекович з Сербії – 4:6 і втратила шанси пробитися у півфінал.

08:27. Волейбол. Жінки. Півфінал. Збірна США впевнено перемогла Сербію – 3:0 і стала першим учасником матчу за «золото». В іншому півфіналі зіграють Бразилія і Південна Корея (15:00).  

08:09. Карате. Жінки. Куміте. Вагова категорія до 61 кг. Груповий раунд. Українка Аніта Серьогіна в третьому поєдинку програла Гіані Фарук (Єгипет) – 1:2. В останній сутичці необхідно перемагати Йовану Прекович з Сербії.

07:45. Карате. Жінки. Куміте. Вагова категорія до 61 кг. Груповий раунд. Українка Аніта Серьогіна в другому поєдинку не зуміла перемогти Бтіссам Садіні (Марокко) – нічия 1:1. В групі Серьогіна проведе ще дві сутички. Для виходу у півфінал необхідно посісти одне з перших двох місць.

07:25. Стрибки у воду. Чоловіки. Вишка. 10 м. О 9-й ранку стартує кваліфікація, де стрибатиме наш Олексій Середа.

07:03. Карате. Жінки. Куміте. Вагова категорія до 61 кг. Українка Аніта Серьогіна вдало стартувала в груповому раунді, обігравши Олександру Гранде (Перу) – 6:1.

07:00. Вільна боротьба. Жінки. Вагова категорія до 50 кг. У чвертьфінальній сутичці українка Оксана Лівач програла Сунь Янань (Китай) – 3:7. Лівач ще може отримати шанс поборотися у втішній сутичці.      

06:30. Хокей на траві. Жінки. Збірна Великої Британії здобуває «бронзу». В матчі за третє місце британки перемогли Індію – 4:3. У фіналі зустрінуться збірні Нідерландів і Аргентини (13:00).

06:15. Пляжний волейбол. Жінки. Американський дует Ейпріл Росс – Алікс Клайнман стає олімпійським чемпіоном, обігравши у фіналі австралійок – 21:15, 21:16.

06:10. Веслування на байдарці і каное. Жінки. Байдарка-четвірка. 500 метрів. Українська четвірка посіла 3-є місце у втішному заїзді і пробилася у півфінал.

06:05. Вільна боротьба. Жінки. Вагова категорія до 50 кг. Українка Оксана Лівач здобула чисту перемогу над Адіят Ідріс (Нігерія) – 10:0 і пробилася до чвертьфіналу.  

05:55. Веслування на байдарці і каное. Чоловіки. Каное-одиночка. 1000 метрів. Українець Юрій Вандюк фінішував другим у втішному заїзді і також продовжить змагатися за медалі у півфіналі. Півфінали відбудуться в суботу, 7 серпня. Початок - о 03:44 за Києвом.

05:40. Веслування на байдарці і каное. Чоловіки. Каное-одиночка. 1000 метрів. Українець Павло Алтухов фінішував другим у втішному заїзді і пробився до півфіналу.

05:30. Веслування на байдарці і каное. Розпочалися втішні заїзди. Українці Павло Алтухов, Юрій Вандюк та наша жіноча байдарка-четвірка спробують пробитися у півфінал.

05:00. Вільна боротьба. Жінки. Вагова категорія до 50 кг. Україну представлятиме Оксана Лівач. В першій сутичці її суперниця Адіят Ідріс (Нігерія). Початок – в 05:30.

04:34. Веслування на байдарці і каное. Жінки. Байдарка-четвірка. 500 метрів. У кваліфікації Україна фінішувала шостою. Наша четвірка також пробиватиметься далі через втішний заїзд.

04:25. Художня гімнастика. Стартувала кваліфікація. Україну представляють Христина Погранична та Вікторія Онопрієнко.

04:22. Веслування на байдарці і каное. Чоловіки. Каное-одиночка. 1000 метрів. Українець Юрій Вандюк посів у кваліфікаційному заїзді 4-е місце. Він також потрапив у чвертьфінал.

04:07. Легка атлетика. Чоловіки. Спортивна ходьба. 50 км. «Золото» виборов поляк Давид Томала. Кращий з українців Мар'ян Закальницький фінішував 25-м.

03:55. Веслування на байдарці і каное. Чоловіки. Каное-одиночка. 1000 метрів. Українець Павло Алтухов фінішував четвертим і пробиватиметься у медальний заїзд через чвертьфінал.  

03:45. Веслування на байдарці і каное. Жінки. Каное-двійка. Українки Людмила Лузан і Анастасія Четверікова перемагають у кваліфікаційному заїзді і виходять у півфінал.

Доброго ранку! Розпочинаємо черговий змагальний день Олімпіади-2020.

Переможці та призери Олімпіади визначаться в 11-ти видах спорту, у двох з яких на медалі розраховують українські спортсмени - у легкій атлетиці (спортивна ходьба на 50 км, чоловіки; 20 км - жінки) та карате (куміте, чоловіки).

У кваліфікаційних змаганнях вітчизняні спортсмени виступатимуть, зокрема, у стрибках у воду, легкій атлетиці, веслуванні на байдарках і каное, художній гімнастиці, жіночій боротьбі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-