Тенісистка Світоліна: Ця «бронза» для мене дуже багато значить

Тенісистка Світоліна: Ця «бронза» для мене дуже багато значить

Олімпійські ігри
Укрінформ
Перша «ракетка» України Еліна Світоліна змогла вибороти бронзову медаль Олімпійських Ігор у Токіо, у трьох сетах здолавши представницю Казахстану Єлєну Рибакіну - 1:6, 7:6 (7:5), 6:4.

Після перемоги тенісистка у флеш-коментарі сайту «Суспільне Спорт», підкреслила, що повернутися у гру їй допоміг характер, оскільки вона кілька разів була дуже близькою до поразки, передає Укрінформ. 

"Після попередньої поразки, звісно, було важко повернути змагальний тонус. Мені ця перемога надала неймовірні відчуття. Намагалася боротися до кінця. Програвала і в другому сеті, і в третьому, але боролася і віддала всі сили.  Гадаю, що саме характер повернув мене у матч і допоміг виграти. Ця «бронза» для мене дуже багато вартує. Очікувала, що Рибакіна гратиме агресивно. Вона дуже багато ейсів подає, потрібно було реагувати. Але оскільки тиждень підходить до кінця, то вже було непросто змусити себе, та й реакція трохи знизилася. Ця "бронза" для мене дуже багато значить", - заявила Свитоліна.

Читайте також: Еліна Світоліна стала бронзовою призеркою Олімпіади-2020

Вона також розповіла про свої найближчі плани на майбутнє.

«Поки що відпочину, оскільки дуже сильно втомилася. Психологічно також виснажена - нині ще діє адреналін, а потім стане гірше. Повернуся, розпочну відновлення і готуватимуся з тренерами до американської серії. Гратиму у Монреалі, Цинциннаті та US Open", - сказала найкраща українська тенісистка.

Фото: apimages.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-