Капітан тенісної збірної України: У грі Світоліна - Саккарі на кону стояло багато

Капітан тенісної збірної України: У грі Світоліна - Саккарі на кону стояло багато

Олімпійські ігри
Укрінформ
Капітан жіночої збірної України з тенісу Михайло Філіма прокоментував виступ своїх підопічних на Олімпійських іграх.

Як повідомляє BTU, він, зокрема, зазначив, що у матчі за чвертьфінал між Еліною Світоліною та гречанкою Марією Саккарі (5:7, 6:3, 6:4) відчувалася колосальне напруження, передає Укрінформ.

 "В цілому, враження від матчу позитивні. У першому сеті Еліна не змогла використати кілька шансів, вела із брейком. Відчувалося напруження, те, що на кону багато стоїть. Але і якість гри була досить висока. У Токіо дуже складні погодні умови, а в Еліни це вже третій трихсетовий матч поспіль тривалістю понад дві години. На щастя, сьогодні було трохи легше - прямо перед грою Еліни відкрили дах. Сонце трохи заважало, але температура була нижчою, ніж у попередні дні. Світоліній дуже важко фізично грати кожного дня такі затяжні матчі, але ми робимо все можливе, аби вона відновилася до завтрашньої гри. З приводу майбутнього поєдинку Світоліної проти італійки Каміли Джорджі будемо спілкуватися увечері в готелі. Нам дуже допомагає з підготовкою до матчів особистий тренер Еліни Енді Беттлз, який краще знає її суперниць", - сказав Филима.

Він також зазначив, що у парному матчі 1/4 фіналу наші Людмила і Надія Кіченок мають непогані шанси проти Кудерметової та Весніної.

Читайте також: Тенісистка Світоліна: Важливо відновитися до чвертьфіналу Олімпіади

"Думаю, шанси непогані. У перших двох матчах команда, яка представляє ОКР, виграла на вирішальних тай-брейках. Наші дівчата досвідчені і демонструють в Токіо непоганий рівень гри. Сподіваюся, що завтра буде цікавий матч, і сестри Кіченок покажуть все, на що вони здатні. Люда і Надя почуваються добре, сьогодні мали нагоду потренуватися. Нині чекаємо на розклад і потім розпочнемо підготовку до завтрашніх матчів".

Фото: btu.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-