Сьогодні визначаться перші суперники «Шахтаря» і «Колоса» в єврокубках-2021/22

Сьогодні визначаться перші суперники «Шахтаря» і «Колоса» в єврокубках-2021/22

Укрінформ
У штаб-квартирі Європейського футбольного союзу (УЄФА) в швейцарському Ньоні в понеділок, 19 липня, відбудеться жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, Ліги Європи і Ліги конференцій.

З цього раунду начнуть виступ два українські клуби - донецький «Шахтар» і ковалівський «Колос», передає Укрінформ.

«Шахтар» буде сіяним під час жеребкування третього етапу Ліги чемпіонів. Разом з «гірниками» у Шляху представників ліг сіяними також будуть і португальська «Бенфіка», французький «Монако», а також переможець пари «Селтік» (Шотландія) - «Мідтьюлланд» (Данія). Серед можливих суперників «Шахтаря» у цьому раунді - бельгійський «Генк», переможець пари ПСВ (Нідерланди) - «Галатасарай» (Туреччина) і кращий з пари «Рапід» (Відень, Австрія) - «Спарта» (Прага, Чехія).

Матчі пройдуть 3/4 та 10 серпня.

«Колос», а також полтавська «Ворскла», якщо зуміє в другому раунді відбору пройти фінський клуб КуПС, будуть несіяними в ході жеребкування третього етапу кваліфікації Ліги конференцій.

Читайте також: Клуби Прем'єр-ліги зобов'язали нанести на форму лого з гаслом «Слава Україні!»

Нагадаємо, луганська «Зоря» почне єврокубковий сезон з раунду плей-офф Ліги Європи (жеребкування 2 серпня; матчі - 19 і 26 - серпня), а київське «Динамо» стартує в груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА (жеребкування - 26 серпня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-