Чернігівська «Десна» продовжила контракт з титульним спонсором

Чернігівська «Десна» продовжила контракт з титульним спонсором

Укрінформ
Угоду ФК «Десна» та TM Parimatch перепідписали напередодні нового футбольного сезону-2021/2022, який розпочнеться 25 липня поєдинком проти одеського «Чорноморця».

Це означає, що бренд продовжить бути титульним спонсором чернігівського клубу з розміщенням логотипу на футбольній формі, офіційному сайті і соцмережах команди.

У новому сезоні Parimatch планує посилити маркетингову складову «Десни» і збільшити кількість уболівальників, як на трибунах, так і перед екранами. Крім того, умовами контракту передбачено більше соціальних активностей і акцій для всіх футбольних фанів.

«Ми дуже раді бачити «Десну» серед своїх партнерів. Чернігів завжди любив футбол і наші спільні проекти це підтвердили. У наступних сезонах ми хочемо розширити нашу співпрацю і разом з клубом подарувати чернігівцям спортивну феєрію. Попереду багато роботи, яку вболівальники неодмінно оцінять. Це частина нашої стратегії сталого розвитку українського спорту», - прокоментував продовження співпраці Head of sponsorship Parimatch Філіп Орлов.

Читайте також: УПЛ затвердила дати та час початку матчів 2 туру чемпіонату України

За попередній період спільної роботи «Десна» вперше в історії клубу вийшла в єврокубки. А чернігівські вболівальники отримали можливість подивитися на великих екранах не тільки трансляцію історичного матчу з німецьким «Вольфсбургом», а й поєдинки української збірної під час Євро-2020.

До оновлених спортивних активностей всі бажаючі зможуть приєднатися вже 25 липня. Стартова гра сезону з «Чорноморцем» розпочнеться о 19:30 на місцевому стадіоні ім. Гагаріна.

Parimatch - драйвер розвитку, який багато років надає підтримку спорту на різних рівнях. У портфелі партнерських проектів бренду - Національна збірна України з футболу, ФК «Шахтар», ФК «Десна», ФК «Львів», ФК «Металіст 1925», Федерація баскетболу України, Українська хокейна ліга та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-