Динамівські «збірники» розпочали тренування у клубі

Динамівські «збірники» розпочали тренування у клубі

Відео
Укрінформ
Представники київського «Динамо» в національній збірній України, які виступали на футбольному Євро-2020, приєдналися до тренувального табору «біло-синіх» на зборі у Швейцарії.

Команда перебралася із французького Дівон-Ле-Бена до Женеви. Новий готель команди Hilton Geneva розташований неподалік від аеропорту, але що найважливіше - недалеко від стадіону Stade des Arberes, де «Динамо» тренується, повідомляє пресслужба клубу. 

«Саме тут відбувся матч з« Евіаном », який завершився перемогою« біло-синіх »з рахунком 3:0. Динамівські «збірники», які прибули до тренувального табору у чудовому настрої і з бажанням працювати, дивилися цю гру на стадіоні, а після завершення матчу розпочали перше тренування після міні-відпустки. Украінці тренувалися у компанії тих гравців, які не брали участі у грі з «Евіаном». Після розминки, яку провів тренер з фізпідготовки Віталій Кулиба, група перейшла до роботи з м'ячем у квадратах", - зазначається у повідомленні.

Разом з українськими «збірниками» до роботи на зборі приєднався й асистент Мірчі Луческу Огнен Вукоєвич, який був у тренерському штабі збірної Хорватії на Євро-2020.

Читайте також: «Динамо» розгромило «Евіан» на зборі в Швейцарії

У п'ятницю гравці продовжують тренування, а в суботу «Динамо» проведе черговий контрольний матч - з французькою «Ніццею».

Фото: fcdynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-