Футболісти збірних розпочнуть тренування з «Динамо» 16 липня

Футболісти збірних розпочнуть тренування з «Динамо» 16 липня

Укрінформ
Асистент Мірчі Луческу у київському «Динамо» Еміл Карас прокоментував нічию чемпіонів України у матчі з «Серветтом» (1:1) на зборі у Швейцарії.

Тренер також зазначив, що футболісти збірних розпочнуть тренування у складі «Динамо» з 16 липня, повідомляє пресслужба українського клубу. 

«Команда добре тренується, працює під навантаженням. Це нормально для періоду зборів. Чекаємо на наших «збірників» після відпочинку і в повному складі приступимо до підготовки до останніх контрольних ігор і початку чемпіонату. 15 липня вони мають бути тут, а 16-го вийти на тренування. «Серветт» - це найкращий суперник з тих, з ким до цього ми грали на зборах. Він дуже агресивний, організований, нам було складно. У кожному матчі ми граємо в різних поєднаннях, хлопці не так добре знають один одного. У першому таймі ми мали проблеми - не могли якісно вийти з оборони, зловживали довгими передачами, які суперник перехоплював і починав свої атаки. Був хороший рух, суто фізично ми витримали перший тайм, але в якості гри суперник мав перевагу. У другому таймі ситуація змінилася, ми стали грати більш спокійно, краще контролювали м'яч, наприкінці гри забили і могли відзначитися ще», - розповів молдовський фахівець.

Читайте також: «Динамо» зіграло внічию в контрольному матчі з «Серветтом»

Як повідомляв Укрінформ, у наступних спарингах «Динамо» зіграє проти швейцарського «Сьйона» (14 липня), французької «Ніцци» (17 липня) та іспанського «Атлетика» з Більбао (21 липня).

На фото: Еміл Карас/fcdynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-