Прогноз на матч Англія – Данія

Прогноз на матч Англія – Данія

Євро-2020
Укрінформ
Збірна Англії фаворит другого півфіналу Євро-2020, але Данія має свої козирі.

Сьогодні зіграють другий півфінал Євро-2020. У ньому добре знайома нашим вболівальникам Англія зустрінеться з Данією. Матч відбудеться на лондонському «Вемблі» і саме господарі поля вважаються основними претендентами на перемогу. Аналітики Parimatch дають 71% на те, що саме британців ми побачимо у фіналі.

Для збірної Англії це буде вже третя спроба подолати півфінальну стадію. В 1968 році команду зупинила Югославія, а минулого разу, в 1996 році, британці поступилися Німеччині (до речі, на «Вемблі»). Для Данії це також третій півфінал, але раніше вона вже проходила цей етап та вигравала Євро (в 1992 році).

Читайте також: Сьогодні визначиться фінальна пара футбольного Євро-2020

Нагадаємо, що восени минулого року збірні зустрічалися у Лізі націй УЄФА. У Копенгагені вони зіграли 0:0, а ось на тому ж «Вемблі» Данія перемогла 1:0. Єдиний м’яч з пенальті забив Крістіан Еріксен, який зараз відновлюється після серцевого нападу у грі з Фінляндією. Керманич збірної Англії Гарет Саутгейт, до речі, вже зазначив, що через інцидент з Еріксеном футболісти команди Данії пережили сильний емоційний імпульс і через це стали ще небезпечнішими.

Ще напередодні Євро Англію називали одним із претендентів на перемогу в турнірі. Відтоді нічого не змінилося, але Данія довела, що готова боротися до останнього. І гра з британцями точно не стане винятком.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-